Tyopaikat

Autohuolto
Turun ja Kaarinan rajalla

Edullista ja nopeaa autohuoltoa merkistä riippumatta

Autoni Palvelu on Kaarinassa, Turun rajalla toimiva yritys, joka tarjoaa kaikki autohuollon palvelut. Teemme kaikki autonhuolto- sekä korjaustyöt merkistä ja iästä riippumatta. Kaikilla asentajillamme on monien vuosien kokemus. Liikkeemme sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun rajalla.
Huoltopalvelu
Vuosihuollot  ja
määräaikaishuollot

Vuosihuolto on käytetyille autoille tehtävä vuosittainen perushuolto. Huollon tarkoitus on pitää auto toimintakuntoisena jatkossakin. Auton vuosihuolto on suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa. Jos autoon kertyy paljon kilometrejä vuoden aikana, on suositeltavaa tehdä ainakin osa vuosihuollon toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa.

Auton vuosihuolto kattaa esim. seuraavat toimenpiteet: moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto, ilmansuodattimen tarkastus, tulppien vaihto, jarrujen tarkistus, latausjännitteen tarkistus, lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä pyyhkijänsulkien tarkastus.

Tuo autosi edulliseen määräaikaishuoltoon Autoni Palvelulle. Saat tarkan hinta-arvioin ennen työn aloittamista.

Autohuolto
Ilmastointihuolto

Ilmastointilaite vaatii säännöllistä huoltoa.

Muista myös uusia raitisilmasuodatin ilmastointihuollon yhteydessä.

Autoni palvelusta saat edullisesti auton ilmastoinnin huollon Turun talousalueella. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kerran kahden tai kolmen vuoden välein. Huollossa järjestelmä tyhjennetään ja täytetään oikealla määrällä kylmäainetta.

Öljynvaihto Odottaessa
Täydellinen öljynhallinta
Öljynvaihto

Autoni Palvelu vaihtaa öljyt nopeasti ja vaivattomasti Turun talousalueella. Palvelumme on aina edullista ja voimme taata kilpailukykyisen hinnan. Käytämme aina laadukasta öljyä sekä vaihdamme suodattimen huollon yhteydessä.

Moottoriöljy
Hinta
Mobil 1 ESP 5W30 max 4l + suodatin
70 €
Castrol öljyt 5w40 max 4l + suodatin
60 €
Mannol Extreme 5W-40 API SN/CF 4l + suodatin
50 €
Mannol Extreme 5W-30 max 4l + suodatin
6+ €
Öljynvaihto asiakkaan omalla öljyllä ja suodattimella
20 €
Jakohihnan
vaihto

Jakohihnan ja vesipumpun vaihto ovat auton oleellisimpia huoltotoimenpiteitä. Jos auton moottorin nokka-akselia pyörittävä hammashihna katkeaa, voi seurauksena todella kallis huoltotyö. Hihnanvaihto kannattaa tehdä aina huolto-ohjelman mukaisesti, ja välttyä suuremmilta ongelmilta.

Jakohihnan vaihtoväli on yleensä n. 60 000 km – 250 000 km tai 4-10 vuotta. Kannattaa tarkistaa vaihtoväli auton käyttöohjekirjasta. Hihnan vaihdon yhteydessä on myös vaihdettava vesipumppu ja mahdollisesti ohjausrullat.

Pyydä tarjous jakohihan vaihdosta. Saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen työn aloitusta!