Autokorjaamo

autokorjaamo

Turun ja Kaarinan rajalla

Edullista ja nopeaa autohuoltoa merkistä riippumatta

Autokorjaamo ja autohuoltopalvelut – Autoni Palvelu on Kaarinassa, Turun rajalla toimiva yritys, joka tarjoaa kaikki autohuollon palvelut. Teemme kaikki autonhuolto- sekä korjaustyöt merkistä ja iästä riippumatta. Kaikilla asentajillamme on monien vuosien kokemus. Liikkeemme sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun rajalla.

Huoltopalvelu

autokorjaamo

Vuosihuollot  ja
määräaikaishuollot

Vuosihuolto on käytetyille autoille tehtävä vuosittainen perushuolto. Huollon tarkoitus on pitää auto toimintakuntoisena jatkossakin. Auton vuosihuolto on suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa. Jos autoon kertyy paljon kilometrejä vuoden aikana, on suositeltavaa tehdä ainakin osa vuosihuollon toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa.

Auton vuosihuolto kattaa esim. seuraavat toimenpiteet: moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto, ilmansuodattimen tarkastus, tulppien vaihto, jarrujen tarkistus, latausjännitteen tarkistus, lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä pyyhkijänsulkien tarkastus.

Tuo autosi edulliseen määräaikaishuoltoon Autoni Palvelulle. Saat tarkan hinta-arvioin ennen työn aloittamista.

Autokorjaamo & Autohuolto Turku
Autohuolto Turku

autokorjaamo

Ilmastointihuolto

Ilmastointilaite vaatii säännöllistä huoltoa.

Muista myös uusia raitisilmasuodatin ilmastointihuollon yhteydessä.

Autoni palvelusta saat edullisesti auton ilmastoinnin huollon Turun talousalueella. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kerran kahden tai kolmen vuoden välein. Huollossa järjestelmä tyhjennetään ja täytetään oikealla määrällä kylmäainetta.

Palvelu
Hinta
Uusi ympäristöystävällinen R1234yf-kylmäaine sisältää 100g
89 €
Vanha kylmäaine R134A sisältää 200g
59 €
Extra R1234yf-kylmäaine 100g
20 €
Extra vanha kylmäaine 100g
10 €
Öljynvaihto Odottaessa

Täydellinen öljynhallinta

Öljynvaihto

autokorjaamo

Autoni Palvelu vaihtaa öljyt nopeasti ja vaivattomasti Turun talousalueella. Palvelumme on aina edullista ja voimme taata kilpailukykyisen hinnan. Käytämme aina laadukasta öljyä sekä vaihdamme suodattimen huollon yhteydessä.

Moottoriöljy
Hinta
Mobil 1 ESP 5W30 max 4l + suodatin
85 €
Castrol öljyt 5w40 max 4l + suodatin
75 €
Mannol Extreme 5W-40 API SN/CF 4l + suodatin
70 €
Mannol Extreme 5W-30 max 4l + suodatin
80 €
Öljynvaihto asiakkaan omalla öljyllä ja suodattimella
30 €
Extra Mannol Extreme 5W-30
15 € /l
Extra Mannol Extreme 5W-40
10 € /l
Autokorjaamo Kaarina
autokorjaamo autopesu kaarina turku
Jakohihnan
vaihto

Jakohihnan ja vesipumpun vaihto ovat auton oleellisimpia huoltotoimenpiteitä. Jos auton moottorin nokka-akselia pyörittävä hammashihna katkeaa, voi seurauksena todella kallis huoltotyö. Hihnanvaihto kannattaa tehdä aina huolto-ohjelman mukaisesti, ja välttyä suuremmilta ongelmilta.

Jakohihnan vaihtoväli on yleensä n. 60 000 km – 250 000 km tai 4-10 vuotta. Kannattaa tarkistaa vaihtoväli auton käyttöohjekirjasta. Hihnan vaihdon yhteydessä on myös vaihdettava vesipumppu ja mahdollisesti ohjausrullat.

Pyydä tarjous jakohihnan vaihdosta. Saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen työn aloitusta!

Milloin tarvitaan OBD-mittaus?
Pakokaasumittaus
Pakokaasumittaus ennen katsastusta

Pakokaasumittaus on osa katsastusta. Se voidaan suorittaa korjaamollamme jo ennen katsastusta. Saat meiltä mittaustodistuksen, jonka otat mukaasi katsastuskonttorille.

Vuoden 2001 jälkeen valmistetuille autoille tarvitaan pakokaasumittauksen lisäksi OBD-mittaus (On-Board Diagnostics). OBD-mittauksessa tarkastetaan, ettei auton vikamuistissa ole pakokaasupäästöihin vaikuttavia vikoja. Diesel-autoihin tarvitaan myös savukaasumittaus. Suoritamme pakokaasumittaukset ilman ajanvarausta. Tervetuloa käymään!

autokorjaamo autopesu kaarina turku
Autokorjaamo Kaarina

Autokorjaamo & Autohuolto Turku ja Kaarina

Auton

nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntaus ohjaa kaikki renkaat samaan suuntaan!

Ohjauskulmien säätö on yksi auton tärkeimmistä huolloista. Silloin jos on ajanut esimerkiksi terävään kuoppaan tai pikkukolarin, voivat pyörien aurauskulmat olla virheelliset. Hyvä on tarkistaa säädöt myös talven jälkeen. Virheelliset aurauskulmat aiheuttavat renkaiden epätavallisen kulumisen ja näin saattaa renkaista tulla käyttökelvottomat hyvin nopeasti.

autonipalvelussa nelipyöräsuuntauksen ammattilainen mittaa auraus- ja sivuttaiskallistumat ja säätää nämä tarpeen mukaan.