Autokorjaamo Turku – Ylpeästi paikallinen autohuoltoliike Turun ja Kaarinan rajalla

Kaarinassa, aivan Turun rajalla sijaitseva Autoni Palvelu tarjoaa kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut kaiken merkkisille ja mallisille ajoneuvoille. Meidän asiantunteva tiimimme kohtaa jokaisen autohuollon haasteen ammattitaidolla, olipa kyseessä mikä tahansa automerkki tai malli.

Autokorjaamo Turku – Ylpeästi paikallinen autohuoltoliike Turun ja Kaarinan rajalla

Kattavat vuosihuollot autosi hyvinvoinnin takaamiseksi

Vuosihuollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena vuoden jokaisena päivänä. Vuosihuollossa tarkastamme autosi perusteellisesti, ja suoritamme kaikki tarvittavat toimenpiteet, kuten öljynvaihdot, suodattimien vaihdot ja jarrujärjestelmän tarkistukset.

Määräaikaishuollot kaikille yleisimmille automerkeille

Määräaikaishuolto on kriittinen osa auton ylläpitoa. Se on suunniteltu valmistajan ohjeiden mukaisesti ja kohdistuu autosi erityistarpeisiin. Määräaikaishuollossa keskitymme erityisesti niihin osiin ja järjestelmiin, jotka vaativat säännöllistä tarkastusta ja huoltoa, kuten moottoriin, voimansiirtoon ja jousitukseen. Tämä ennaltaehkäisevä lähestymistapa auttaa välttämään suuremmat korjaukset ja yllättävät ongelmat tulevaisuudessa.

Ilmastointien korjaukset ja huolto -
Mukavuutta ja tehokkuutta ajomatkoillesi

Ilmastointijärjestelmän huolto: Välttämätön osa auton ylläpitoa

Vuosihuolto on käytetyille autoille tehtävä vuosittainen perushuolto. Huollon tarkoitus on pitää auto toimintakuntoisena jatkossakin. Auton vuosihuolto on suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa. Jos autoon kertyy paljon kilometrejä vuoden aikana, on suositeltavaa tehdä ainakin osa vuosihuollon toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa.

Auton vuosihuolto kattaa esim. seuraavat toimenpiteet: moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto, ilmansuodattimen tarkastus, tulppien vaihto, jarrujen tarkistus, latausjännitteen tarkistus, lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä pyyhkijänsulkien tarkastus.

Tuo autosi edulliseen määräaikaishuoltoon Autoni Palvelulle. Saat tarkan hinta-arvioin ennen työn aloittamista.

Autokorjaamo & Autohuolto Turku
Autohuolto Turku

Ilmastointihuollon merkitys

 • Parempi ilmanlaatu: Säännöllinen ilmastointihuolto auttaa pitämään autosi sisäilman raikkaana ja puhtaana.
 • Tehokkaampi viilennys: Huollettu ilmastointijärjestelmä toimii tehokkaammin, mikä tarkoittaa nopeampaa ja tasaisempaa jäähdytystä kuumina päivinä.
 • Energiatehokkuus: Kun ilmastointijärjestelmä toimii optimaalisesti, se kuluttaa vähemmän energiaa, mikä voi johtaa pienempään polttoaineenkulutukseen.

Ilmastointien korjaukset ja huolto - Mukavuutta ja tehokkuutta ajomatkoillesi

Ilmastointijärjestelmän huolto: Välttämätön osa auton ylläpitoa

Autoni Palvelun ilmastointihuolto varmistaa, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii tehokkaasti ja luotettavasti. Ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto ei ainoastaan lisää matkustusmukavuutta, vaan myös estää mahdollisia ongelmia, kuten epämiellyttäviä hajuja, heikentynyttä jäähdytystehoa ja suurempia vaurioita järjestelmässä. Huollamme ilmastointijärjestelmäsi ammattitaidolla, käyttäen uusinta teknologiaa ja parhaita käytäntöjä.

Ilmastointihuollon merkitys

 • Parempi ilmanlaatu: Säännöllinen ilmastointihuolto auttaa pitämään autosi sisäilman raikkaana ja puhtaana.
 • Tehokkaampi viilennys: Huollettu ilmastointijärjestelmä toimii tehokkaammin, mikä tarkoittaa nopeampaa ja tasaisempaa jäähdytystä kuumina päivinä.
 • Energiatehokkuus: Kun ilmastointijärjestelmä toimii optimaalisesti, se kuluttaa vähemmän energiaa, mikä voi johtaa pienempään polttoaineenkulutukseen.
Palvelu
Hinta
Uusi ympäristöystävällinen R1234yf-kylmäaine sisältää 100g
89 €
Vanha kylmäaine R134A sisältää 200g
59 €
Extra R1234yf-kylmäaine 100g
20 €
Extra vanha kylmäaine 100g
10 €

Öljynvaihto – Pidä autosi moottori uudenveroisena

Nopea ja tehokas öljynvaihto Autoni Palvelussa

Säännöllinen öljynvaihto pitää autosi moottorin toimivana ja pitkäikäisenä. Öljynvaihto on yksi tärkeimmistä huolloista, joka auttaa estämään moottorin kulumista ja ylikuumenemista. Meidän nopea ja tehokas palvelumme varmistaa, että autosi saa parhaan mahdollisen suojan ja suorituskyvyn.

Miksi öljynvaihto on tärkeää?

 • Moottorin ylläpito: Säännöllinen öljynvaihto suojaa moottoria kulumiselta ja pidentää sen käyttöikää.
 • Parempi suorituskyky: Uusi moottoriöljy parantaa moottorin suorituskykyä ja tehokkuutta.
 • Vähentää kulumista: Öljynvaihto auttaa pitämään moottorin osat voiteluina, vähentäen kulumista ja kitkaa.
Moottoriöljy
Hinta
Mobil 1 ESP 5W30 max 4l + suodatin
95 €
Castrol öljyt 5w40 max 4l + suodatin
80 €
Mannol Extreme 5W-40 API SN/CF 4l + suodatin
75 €
Mannol Extreme 5W-30 max 4l + suodatin
85 €
Öljynvaihto asiakkaan omalla öljyllä ja suodattimella
35 €
Extra Mannol Extreme 5W-30
15 € /l
Extra Mannol Extreme 5W-40
10 € /l
Autokorjaamo Kaarina
autokorjaamo autopesu kaarina turku

Jakohihnan vaihto – Kriittinen huolto autosi moottorille

Jakohihnan vaihto on keskeinen toimenpide autosi moottorin terveyden ja toimivuuden ylläpitämiseksi. Jakohihna on yksi tärkeimmistä auton osista, ja sen kunnon laiminlyönti voi johtaa vakaviin moottorivaurioihin. Meidän ammattitaitoinen tiimimme suorittaa jakohihnan vaihdon huolellisesti ja tarkasti, varmistaen, että autosi moottori toimii optimaalisesti.

Miksi jakohihnan vaihto on välttämätöntä?

 • Moottorin suojelu: Kulunut tai vaurioitunut jakohihna voi katketa, mikä usein johtaa vakaviin moottorivaurioihin.
 • Parempi suorituskyky: Uusi jakohihna varmistaa moottorin tasaisen ja tehokkaan toiminnan.

Ennaltaehkäisee kalliita korjauksia: Säännöllinen jakohihnan vaihto voi säästää sinut kalliilta moottoriremonteilta.

Pakokaasumittaus - Pidä autosi päästöt kurissa

Ammattilaisen suorittama pakokaasumittaus varmistaa, että autosi päästöt vastaa standardeja ja vaatimuksia. Mittaus ei ainoastaan auta suojelemaan ympäristöä, vaan myös varmistaa, että autosi moottori toimii tehokkaasti ja taloudellisesti. Meidän asiantuntijamme suorittavat pakokaasumittauksen nopeasti ja tarkasti, käyttäen nykyaikaista laitteistoa.

 • Ympäristönsuojelu: Vähentää haitallisia päästöjä ja auttaa suojelemaan ympäristöä.
 • Moottorin tehokkuus: Pakokaasumittaus auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat, jotka voivat vaikuttaa moottorin suorituskykyyn ja polttoainetaloudellisuuteen.

 

autokorjaamo autopesu kaarina turku
Milloin tarvitaan OBD-mittaus?

Vuoden 2001 jälkeen valmistetuille autoille tarjoamme paitsi perinteisen pakokaasumittauksen, myös OBD-mittauksen (On-Board Diagnostics). OBD-mittauksella varmistamme, ettei autosi vikamuistissa ole pakokaasupäästöihin vaikuttavia vikoja, mikä on keskeistä auton ympäristöystävällisyyden ja tehokkuuden kannalta. Lisäksi diesel-autoille suoritamme savukaasumittauksen, jolla tarkastetaan päästöjen puhtaus.

Nelipyöräsuuntaus –
Tarkkuutta ja turvallisuutta ajokokemukseen

Autokorjaamo Kaarina

Nelipyöräsuuntaus on tärkeä palvelu, joka varmistaa, että autosi pyörät ovat täsmällisesti kohdistettuja. Se ei ainoastaan paranna ajomukavuutta ja ohjattavuutta, vaan myös lisää renkaiden käyttöikää ja vähentää polttoaineen kulutusta. Käyttämällä uusinta teknologiaa ja tarkkoja mittauslaitteita, meidän asiantuntijamme suorittavat nelipyöräsuuntauksen nopeasti ja tarkasti varmistaen, että ajoneuvosi on turvallinen ja miellyttävä ajaa.

 • Parempi ohjattavuus: Oikein suunnatut pyörät parantavat auton ohjattavuutta ja vakautta.
 • Renkaiden pidempi käyttöikä: Tasaisesti kuluvat renkaat kestävät pidempään.

   

Polttoainetaloudellisuus: Kun pyörät ovat kohdallaan, autosi kuluttaa vähemmän polttoainetta.