Automaalaus, peltityöt ja kolarikorjaukset Turun alueella

Automaalaus ja peltityöt eivät ole vain esteettisiä parannuksia – ne ovat investointeja autosi arvoon ja turvallisuuteen. Jokainen naarmu, lommo tai ruostevaurio ei ainoastaan heikennä autosi ulkonäköä, vaan voi myös johtaa suurempiin ongelmiin tulevaisuudessa. Meidän palvelumme tarjoavat ratkaisun näihin ongelmiin, palauttaen autosi alkuperäiseen loistoonsa ja varmistaen, että se pysyy turvallisena ja kestävänä.

Autokorjaamo Turku – Ylpeästi paikallinen autohuoltoliike Turun ja Kaarinan rajalla
Kaikki palvelut saman katon alta –
Palautamme autosi alkuperäiseen kuntoon

Ammattitaitoinen automaalaus: Käytämme korkealaatuisia maaleja ja nykyaikaisia tekniikoita, jotka takaavat kestävän maalipinnan ja virheettömän lopputuloksen. Olipa kyseessä pieni kosmeettinen korjaus tai koko auton uudelleenmaalaus, meillä on taito ja välineet toteuttaa se.

Peltityöt ja kolarikorjauspalvelut: Peltityömme kattavat kaiken lommoista ja kolhuista suurempiin vaurioihin. Kokeneet mekaanikkomme oikovat syvätkin lommot käden käänteessä. Autosi on kuin uusi vain muutamassa päivässä. Peltiosien lisäksi korjaamme myös autosi muoviosat.

Jokaisen merkin korjaamo: Emme ole vain yhden merkin korjaamo, vaan huolehdimme autostasi merkistä tai mallista riippumatta. Toimimme aina valmistajan ohjeiden ja standardien mukaisesti, mikä varmistaa takuun säilymisen myös kolarikorjauksen jälkeenkin.

Ruostekorjaukset: Autoni Palvelu suorittaa niin suuremmat kuin pienetkin ruostekorjaukset. Korvaamme ruostuneet osat joko alkuperäisillä tai laadukkailla tarvikeosilla varmistaaksemme, ettei ruostevaurio pääse leviämään tai uusiutumaan.

Vakuutusyhtiöiden luottama kolarikorjaamo: Autoni Palvelu on vakuutusyhtiöiden luottama kolarikorjaamo. Toimimme tiiviissä yhteistyössä jokaisen vakuutusyhtiön kanssa.

autokorjaamo autopesu kaarina turku

Turun tehokkain kolarikorjaus –
Takaisin tien päälle vain muutamassa päivässä

Kolarin sattuessa olemme valmiina sinua varten

Kolarin sattuessa ota välittömästi yhteyttä vakuutusyhtiöön. Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen, tuo autosi autosi korjaamollemme tai varaa aika. Vakuutusyhtiölläsi tai autosi merkillä ei ole väliä – toimimme yhteistyössä jokaisen vakuutusyhtiön kanssa ja korjaamme kaikenmerkkiset autot.

Korjaamme autosi valmistajan ohjeiden ja standardien mukaisesti, jolloin autosi takuu pysyy voimassa myös kolarikorjauksen jälkeen.

Autoni Palvelun kolarikorjaus on aina valmiina sinua varten. Kun tuot autosi Autoni Palveluun, voit luottaa autosi olevan hyvissä ja osaavissa käsissä.

Vahinkoarvio ja suunnittelu

Ennen kun laitamme hihat heilumaan, suoritamme tarkan arvioinnin autosi kunnosta. Vahinkokartoitus sisältää kattavan analyysin auton tilanteesta sekä korjaustoimenpiteiden suunnittelun. Kartoitusvaiheessa laadimme myös tarkan kustannusarvion, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Toimitamme kustannusarvion, korjaussuunnitelman sekä muut vaadittavat dokumentin vakuutushakemusta varten.

Laadukas työ, jonka jälki puhuu puolestaan

Kun olet hyväksynyt suunnitelman ja kustannusarvion, aloitamme työn. Olipa kyseessä maalaus tai peltityöt, ammattitaitoiset asiantuntijamme huolehtivat että autosi on yhtä turvallinen ja tyylikäs kuin ennen kolaria, säilyttäen valmistajan takuun. Meidän käsissämme kolarista jää jäljelle vain ikävä muisto, ja pääset takaisin tien päälle vain muutamassa päivässä.

Laadun tarkastus ja viimeistely

Työn valmistuttua suoritamme perusteellisen tarkastuksen. Näin varmistamme, että kaikki työt on suoritettu korkeimpien standardien mukaisesti ja että lopputulos vastaa odotuksiasi. Viimeistelyn jälkeen autosi on valmis näyttämään parhaansa ja tarjoamaan sinulle täydellisen ajokokemuksen.

Asiakkaan hyväksyntä ja luovutus

Viimeisessä vaiheessa esittelemme sinulle valmiin työn. Tässä vaiheessa voit tarkastella lopputulosta ja varmistaa, että olet täysin tyytyväinen. Vasta kun olet antanut hyväksyntäsi, katsomme työn valmiiksi. Tämän jälkeen autosi on valmis palautettavaksi sinulle, uudistettuna ja valmiina tien päälle, yhtä hyvässä ellei jopa paremmassa kunnossa kuin ennen kolaria.

Ota yhteyttä  – Anna autollesi uusi elämä jo tänään!

Älä anna autosi kärsiä naarmuista, lommoista tai ruostevaurioista.
Ota yhteyttä Autoni Palveluun jo tänään ja anna meidän palauttaa autosi alkuperäiseen loistoonsa. Me huolehdimme autostasi, jotta voit nauttia sen täydellisestä suorituskyvystä ja upeasta ulkonäöstä.