Autopesu Turku ja Kaarina

Edullinen, laadukas ja nopea auton pesu.

Autonpesu ei ole vain esteettinen valinta; se on investointi autosi pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen. Autoni Palvelun autopesussa Kaarinassa yhdistämme ympäristöystävälliset menetelmät ja asiakaskeskeisen palvelun, varmistaen, että autosi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös säilyttää arvonsa ja toimintakykynsä.

Varaa aika autopesuun, tai saavu paikan päälle ilman ajanvarausta.

Puhdas auto kestää aikaa ja katseita –
Ylläpidä autosi ulkoasu ja arvo säännöllisillä pesuilla

Autonpesu on paljon enemmän kuin vain auton ulkonäön parantamista; se on tärkeä osa auton ylläpitoa ja huolenpitoa. Säännöllinen pesu poistaa auton pinnalta haitalliset epäpuhtaudet, kuten suolan, hiekan ja pihkan, jotka voivat vahingoittaa maalipintaa ja edistää ruostumista.

Lisäksi, puhtaat ikkunat ja valot parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä. Meidän käsissämme autosi ei ainoastaan näytä upealta, vaan sen kunto ja ulkoasu säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Auton säännöllinen pesu on siis investointi, joka säilyttää autosi arvon ja varmistaa turvallisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi.

autokorjaamo autopesu kaarina turku

Pesupalvelut

Palvelu
Henkilöauto
Maasturi
Pakettiauto
Ulkopesu (käsin)
25 €
30 €
alk. 35 €
Sisäpuhdistus (käsin)
45 €
45 €
35 €
Ulko- ja sisäpesu (käsin)
65 €
70 €
alk. 70 €
Penkkien pesu
alk. 80 €
alk. 80 €
alk. 50 €
Moottorinpesu
35 €
35 €
alk. 40 €
Ulkopesu (käsin) + Jakatilojen imurointi
30 €
35 €
alk. 40 €
Ulkopesu (käsin) + lasien pesu sisäpuolelta
35 €
40 €
alk. 45 €
Ulkopesu (käsin) + mattojen pesu ja sisätilojen imurointi
40 €
45 €
alk. 50 €

Räätälöidyt pesupalvelut:
Ulko- ja sisäpesut jokaiselle autolle

Jokainen auto ja sen omistaja ovat yksilöllisiä, ja siksi tarjoamme räätälöityjä pesupalveluita, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan erityistarpeisiin. Olipa kyseessä peruspesu, vahaus tai täydellinen kiillotus, meillä on juuri oikea ratkaisu sinulle ja autollesi. Käytämme erikoistekniikoita ja -tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti suojaamaan autosi maalipintaa ja antamaan pitkäkestoisemman kiillon.

Me ymmärrämme, että autosi on enemmän kuin vain kulkuväline – se on osa elämääsi ja persoonallisuuttasi, ja ansaitsee siksi parhaan mahdollisen hoidon.

Meidän tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ymmärtävät autojen erityisvaatimukset. Heidän asiantuntemuksensa takaa, että saat aina parhaan mahdollisen tuloksen. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme ylittämään odotuksesi jokaisella pesukerralla.

Auton käsinpesu –
Puhtaampi ja ekologisempi lopputulos

Käsinpesu on autonpesun kruununjalokivi, joka tarjoaa yksilöllisen ja erittäin huolellisen puhdistuksen autollesi. Käsinpesu sopii erityisesti niille, jotka arvostavat perusteellista ja henkilökohtaista huolenpitoa autonsa ulkonäölle ja kunnolle. 

Käytämme laadukkaita, pehmeitä pesusieniä tai -liinoja ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka on valittu erityisesti autosi maalipinnan ja materiaalien mukaan. Jokainen auton osa, kuten vanteet, ikkunat ja korin kaikki pinnat, käsitellään huolellisesti varmistaen, että lika ja epäpuhtaudet poistetaan tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Meillä Autoni Palvelulla on vahva sitoutuminen ympäristön suojelemiseen, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme, erityisesti autopesussa. Käytämme vain ympäristöystävällisiä, biohajoavia pesuaineita, jotka puhdistavat tehokkaasti ilman haitallisia kemikaaleja.

Autovahaus –
Suojaa autosi lialta ja kulumiselta

Auton vahaus on tärkeä osa auton ylläpitoa, joka tarjoaa paitsi esteettistä arvoa myös pitkäkestoista suojaa. Ymmärrämme, että auton vahaus ei ole vain kiillon lisäämistä; se on investointi autosi pitkäikäisyyteen ja ulkonäköön. Käyttämällä vain parhaita valmisteita varmistamme, että autosi saa parhaan mahdollisen suojan ja kiillon.

Suosittelemme vahaamaan auton vähintään kaksi kertaa vuodessa. Keväällä tehty vahaus valmistaa auton kesän auringonvalolle ja lämmölle, kun taas syksyllä tehty vahaus suojaa autoa talven kylmyydeltä ja tiesuolalta. Säännöllinen vahaus ei ainoastaan pidä autosi maalipintaa suojattuna, vaan myös ylläpitää sen kiiltoa ja estetiikkaa, säilyttäen autosi arvon ja ulkonäön.

(PRICING LIST)

 

Palvelu
Henkilöauto
Maasturi
Kevyt vahaus 6 kk
90 €
95 €
Kovavahaus 6 kk
105 €
110 €
Maalipinnan koneellinen kiillotus / Puleeraus + kovavahaus 6 kk
alk. 300 €
alk. 380 €

Nopea ja perusteellinen autopesu käsin –
Takaisin tien päälle vain hetkessä

Ajanvaraus ja saapuminen

Voit varata pesuajan joko verkkosivujemme kautta, soittamalla meille tai tulemalla suoraan paikan päälle. Saapuessasi paikalle henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja käy kanssasi läpi pesupalvelun yksityiskohdat varmistaen, että saat juuri sellaisen palvelun kuin autosi tarvitsee.

Auton esitarkastus

Ennen pesuprosessin aloittamista suoritamme autollesi esitarkastuksen. Tässä vaiheessa tarkistamme auton pinnan mahdollisten erityisten lika-alueiden, naarmujen tai muiden huomioitavien seikkojen varalta.

Esipesu ja lian irrotus

Autonpesu alkaa huolellisella esipesulla, jossa käytämme painepesuria ja erityisiä liuottimia irrottamaan pinttyneen lian ja epäpuhtaudet auton pinnalta. Esipesu on tärkeä vaihe, sillä se valmistelee auton pinnan perusteellisempaa pesua varten ja auttaa välttämään naarmuja pesuprosessin aikana.

Perusteellinen pesu

Varsinaisessa pesuvaiheessa käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka puhdistavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Auton koko pinta käsitellään huolellisesti, varmistaen, että kaikki lika ja epäpuhtaudet poistetaan.

Huuhtelu ja kuivaus

Pesun jälkeen huuhtelemme auton huolellisesti puhtaalla vedellä, varmistaen, että kaikki pesuainejäämät poistuvat. Tämän jälkeen auton pinta kuivataan hellävaraisesti pehmeillä pyyhkeillä tai ilmapuhaltimilla.

Viimeistely ja tarkastus

Pesuprosessin päätteeksi suoritamme viimeistelytoimenpiteitä, kuten renkaiden ja ikkunoiden puhdistuksen. Lisäksi teemme lopullisen tarkastuksen varmistaaksemme, että autosi on puhdas ja kiiltävä joka kohdasta.

Autopesu Kaarina

Varaa aika autopesuun jo tänään

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästämme.

Onko autosi valmis kirkastamaan päiväsi? Varaa autopesuaika nyt ja koe ero, jonka ammattitaitoinen pesu voi tehdä. Olipa kyseessä peruspesu tai täydellinen käsinpesu ja vahaus, me huolehdimme, että autosi palaa sinulle loistavassa kunnossa. Klikkaa yllä olevasta varataksesi pesuajan tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme – anna autollesi se huolenpito, jonka se ansaitsee!