Rengashotelli ja renkaiden vaihto Turun ja Kaarinan rajalla

Luotettava ja edullinen rengashotelli ja rengaspalvelu aivan Turun ja Kaarinan rajalla. Tuo renkaasi meille – säästää aikaa ja vaivaa

Luotettava ja edullinen rengashotelli Turussa – Renkaiden vaihto alkaen 30 €!

Kun vuodenajat vaihtuvat, vaihtuvat myös renkaat. Me ymmärrämme, että oikeanlaiset renkaat ovat avain turvalliseen ja miellyttävään ajokokemukseen. Siksi tarjoamme nopeaa, luotettavaa ja edullista renkaiden vaihtopalvelua kaikenlaisille henkilö- ja pakettiautoille. Meillä renkaiden vaihto on sujuvaa ja vaivatonta, ja hinnat alkavat vain 30 eurosta.

Palvelu (Henk. Auto)
Hinta
Renkaiden vaihto
alk. 30 €
Renkaiden tasapainotus (Peltivanteet)
      35 €
Renkaiden tasapainotus (Alumiinivanteet)
      45 €
Vannetyö
alk. 70 €
Renkaiden säilytys + Renkaiden vaihto + Pesu
      70 €
Renkaiden säilytys + Renkaiden vaihto + Pesu (Maastoauto)
alk. 80 €
Pelkkä säilytys
      45 €
Renkaiden ja vanteiden pesu
      10 €

Renkaiden tasapainotus – Täydellinen ajomukavuus ja turvallisuus

Renkaiden tasapainotus on kriittinen osa auton ylläpitoa, joka vaikuttaa suoraan ajomukavuuteen ja turvallisuuteen. Autoni Palvelu tarjoaa renkaiden tasapainotuspalvelun, joka varmistaa, että renkaasi pyörivät tasaisesti ja eivätkä tärise ajon aikana. 

 

Tämä ei ainoastaan tee ajokokemuksestasi sujuvampaa ja miellyttävämpää, vaan myös pidentää renkaiden käyttöikää ja parantaa ajoneuvosi polttoainetaloudellisuutta. Hinnat tasapainotukselle alkavat 35 eurosta peltivanteille ja 45 eurosta alumiinivanteille.

 

Kun renkaat ovat tasapainossa, paranee ohjaustuntuma eivätkä renkaat kulu epätasaisesti. Tämä on erityisen tärkeää Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, missä tieolosuhteet voivat muuttua nopeasti. Pitämällä renkaistasi hyvää huolta vältät kalliimmat vauriot ja minimoit rengasrikkojen riskit.

Vannetyöt – Tarkkuutta ja ammattitaitoa jokaiseen pyörään

Vannetyöt ovat olennainen osa auton renkaiden ylläpitoa, ja ne vaativat erityistä huomiota ja ammattitaitoa. Tarjoamme kattavan valikoiman vannetöitä, jotka kattavat kaiken renkaiden asennuksesta ja korjauksesta vanteiden vaihtoon. Hinnat vannetöille alkavat 70 eurosta.

Vanteiden kunto vaikuttaa suoraan autosi turvallisuuteen ja ajomukavuuteen. Siksi on tärkeää, että ne ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Pieni investointi vanteiden oikaisuun voi estää kalliimmat vauriot tulevaisuudessa.

Vannetyöt ovat investointi autosi suorituskykyyn ja ulkonäköön – Varaa aika jo tänään!

autokorjaamo autopesu kaarina turku

Mitä rengashotellimme tarjoaa sinulle?

  • Turvallinen säilytys: Renkaasi säilytetään valvotuissa, kuivissa ja ilmastoiduissa tiloissa, mikä suojaa niitä sään, lämpötilan ja kosteuden aiheuttamilta vaurioilta.

  • Vakuutussuoja: Renkaasi ovat vakuutettuja varkauksien ja palovahinkojen varalta. Voit olla huoletta tietäen, että renkaasi ovat turvassa.

  • Renkaiden pesu ja tarkastus: Palveluumme sisältyy renkaiden pesu, joka varmistaa, että renkaasi ovat puhtaat ja hyvässä kunnossa, kun ne asennetaan takaisin autoosi. Lisäksi, tarkistamme renkaiden kunnon, jotta voimme varoittaa sinua mahdollisista ongelmista tai tarpeesta uusille renkaille.

  • Renkaiden vaihto: Tiedämme, kuinka työlääksi renkaiden vaihtaminen käsin voi käydä. Kun vaihdon suorittaa ammattilaisen asianmukaisilla työvälineillä, on uudet pyörät alla vain muutamassa minuutissa.

Valitsemalla rengashotellimme, et vain säästä tilaa kotona, vaan myös aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden siirtelystä tai niiden kunnon tarkistamisesta. Me huolehdimme kaikesta puolestasi. Kun seuraava rengasvaihtokausi koittaa, renkaasi ovat valmiina asennettaviksi, puhdistettuina ja tarkastettuina.

Tuo renkaasi meille – Säästä tilaa ja aikaa

Rengashotellimme tarjoaa sinulle huolettoman ja turvallisen ratkaisun renkaiden säilytykseen. Kun valitset rengashotellimme, renkaasi säilytetään asianmukaisissa olosuhteissa, jotka suojaavat niitä sään, lämpötilan ja kosteuden aiheuttamilta vaurioilta. Älä anna renkaidesi viedä tilaa varastostasi – tuo ne sen sijaa meille!

 

Oikeaoppinen säilytys ei ainoastaan pidennä renkaiden käyttöikää, vaan myös varmistaa, että ne ovat valmiina käyttöön seuraavan kauden alkaessa. Lisäksi, meillä renkaasi ovat vakuutettuja varkauksien ja palovahinkojen varalta, joten voit olla varma, että renkaasi ovat turvassa.

autokorjaamo autopesu kaarina turku
Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.

Varaa paikkasi rengashotellista – Rauhaa ja mukavuutta renkaiden säilytykseen

Älä anna renkaiden säilytyksen olla huolenaiheesi. Varaa paikkasi Autoni Palvelun rengashotellissa jo tänään ja nauti renkaiden säilytyksen helppoudesta ja turvallisuudesta. Me huolehdimme renkaistasi, jotta sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.