Rengaspalvelu

Tuo
renkaasi meille rengassäilöön!

Rengashotelli on helpoin ja turvallisin tapa säilyttää renkaasi

Vannetyö

Autonipalvelu hoitaa monenlaiset vannetyöt rautaisten ammattilaisten otteella!

Palvelu (Henk. Auto)
Hinta
Renkaiden vaihto
alk. 25 €
Renkaiden tasapainotus
      25 €
Vannetyö
alk. 70 €
Renkaiden säilytys + Renkaiden vaihto + Pesu
      70 €
Pelkkä säilytys
      45 €
Renkaiden ja vanteiden pesu
      10 €

Etkö jaksa nostella omaa autoasi ja availla tiukkoja vanepultteja? Tuo renkaasi meille rengassäilöön, pesemme sekä varastoimme ne. Meillä säilössä olevat renkaat on myös vakuutettu varkauksien, sekä esimerkiksi palovahinkojen varalta.

rengaspalvelu
Kaikki mitä tarvitset
rengasvarastoosi

Rengassäilytyksen lisäksi me vaihdamme ne sinulle, käyttäen nykyaikaisia laitteita ja työkaluja joilla työt sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Vanteiden pultit kiristetään oikeaan momenttiin jotta vältytään ongelmilta ja että vanteet pysyvät kiinni säällä kuin säällä.

Pulttien jälkikiristys on hyvä muistaa tehdä n.250km ajon jälkeen renkaiden vaihdosta. Suoritamme myös renkaiden tasapainotukset koska ne ovat isossa roolissa ja takaavat tasaisen sekä miellyttävän ajotuntuman. Jokaisen vannetyön aikana tasapainotetaan kaikki renkaat uudestaan.


Renkaiden tasapainotukset on syytä olla kunnossa ettei ne aiheuta turhia tärinöitä ja vetelyjä autolle. Voimme myös tarkistaa renkaittesi kulutuspinnan, ilmanpaineet sekä tasapainotukset etukäteen, paikan päällä tai sovitusti.

autokorjaamo autopesu kaarina turku
autokorjaamo autopesu kaarina turku
Ajanvaraus
järjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.